Check-in orele
14:00 – 18:00
Check-out orele
07:30 – 12:00

Max Apartments, situat în Sibiu, în imediată apropiere de Piaţa Mare şi Piaţa Mică, îşi primeşte oaspeţii în apartamente decorate cu mult rafinament spre a oferi ambianţe tematice diferite, ce armonizează specificul medieval al casei cu pastelurile de culoare ale ierburilor aromatice de inspiraţie italiană. Ele se numesc Peperoncino, Rosmarino, Salvia sau Lavanda.

La Max Apartments veţi găsi ambianţa ideală, fie că sunteţi în călătorie de afaceri sau doriţi să vă bucuraţi de clipe de intimitate cu partenerul sau familia. Pentru maşină există parcare publică gratuită, fără rezervare.

Apartamentele se închiriază în sistem self-catering. Veţi beneficia aici de servicii ireproşabile, care vă vor asigura o şedere confortabilă. La cerere, ingredientele pentru micul dejun pot fi puse la dispoziţie în frigiderul apartamentului cu o seară înainte. La alegere sunt Variantele 1, 2 , 3  de mic dejun, preţul fiind de 5 euro/persoană/zi.

Copiii cu vârsta până la 6 ani sunt cazaţi gratuit în paturi suplimentare, copiii mai mari plătesc 5 euro pe noapte. La cerere sunt acceptate şi animalele de companie.1